Hvordan å behandle kviser og rødhet i huden

Siden ansiktet er det første andre mennesker ser det er ikke en overraskelse at hudpleie er en topp prioritet for mange enkeltpersoner. Mange personer sliter med hudsykdommer, som for eksempel akne eller rosacea. Disse forholdene etterlater huden rød og irritert. Mens det er ingen umiddelbare svar på adressering hva dine hudpleie bekymringer kan være, det finnes måter å behandle kviser og rødhet for å minimalisere virkningene. Håndteringen av en hud problem er tidkrevende og en økonomisk reise, men til slutt er det verdt det hvis du føler deg mer trygg på utseendet ditt. Du trenger
Gentle cleanserMoisturizerSkin behandlinger
Vis flere instruksjoner
en

Vurdere problem. Ta en god titt på fersk renset hud som er fri for makeup. Nøye vurdere tilstanden til huden din. Legg merke til hvor det er røde merker, urenheter, tørrhet eller irritasjon. Finne ut hvor lenge du har slitt med en bestemt tilstand, og når du utviklet den.
2

Besøk en hudlege. Gjør en avtale med en hudlege som er spesialist på ansikts hudsykdommer. Gå til din avtale med et rent ansikt som er fri for makeup. Fortell hudlege hva dine bekymringer er og gå over personlig vurdering av huden din med ham eller henne. Spør hvilke behandlinger er tilgjengelige for å behandle huden din tilstand.
3

Start en regime. Din hudlege vil anbefale spesifikke produkter til å behandle huden din tilstand og bekjempe rødhet og kviser. For å oppnå de beste resultatene, legge vekk alle produktene du kan ha brukt før. Hold deg spesielt med regime som din hudlege foreskriver, og ikke avviker fra den. Men hvis du merker et produkt som ikke fungerer, ta kontakt med hudlege og få et nytt produkt anbefaling.
4

Unn huden din. Minst en gang i uken vise huden din litt TLC. Gjør en mild eksfoliering og bruke en maske som spesifikt motvirker hudens problemer. Se etter behandlinger som er formulert for å redusere rødhet og irritasjon, og når du har fullført behandling, gjelder intensiv produkt, for eksempel et serum.
5

Bruk milde makeup. Siden behandle en hud tilstand ikke gir resultater over natten, er det sannsynlig at du vil ønske litt hjelp dekke opp rødhet eller acne. Bruk en mild makeup som er ikke-comedogenic og designet for sensitiv hud. Hvis du har akne, holde seg borte fra stiftelser som inneholder salcyclic syre. Disse vil bare tørke ut huden og føre til flere urenheter. Mineral makeup er vanligvis trygt for sensitiv hud, akne utsatt hud og rosacea hud. Husk å behandle en hud problem tar tid, men vær tålmodig og følge din regime. Det vil bare være et spørsmål om tid før du ser resultater.

helse

· Mat for Candida Gjær 
· Slik unngår du at Heat Cramps 
· Kromosomfeil og genetisk veiledning 
· Tegn og symptomer på Bone Cancer i foten 
· Bivirkninger av Oxymetholone 
· Om helseforsikring på Filippinene 
· Somersizing Diet Plan Tips 
· Slik Knock Down Insomnia 
· Om Invacare Rullestoler 
· Slik styrer kolesterolnivå?