Årsaker til Hypotyreose

Hypotyreose er begrep som refererer til en under aktiv thyroid. Når den kjertel, som er plassert i fronten av halsen, ikke produserer nok av den tyroidhormon bremser ned hele kroppens stoffskifte, forårsaker symptomer fra vektøkning mot utmatting og konsentrasjon problemer. Hypotyreose kan være forårsaket av en rekke ulike faktorer. Hashimotos

Hashimotos tyreoiditt er en sykdom der immunforsvaret reagerer mot eget vev. Det fører til en kronisk skjoldbruskkjertelen betennelse og ofte hypotyreose
kirurgiske prosedyrer

kirurgi for en masse -. Om det er kreft - i nakken kan innebære fjerning av hele eller en del av skjoldbruskkjertelen. En pasient som har hatt en prosedyre som dette vil da ha en under aktiv thyroid system.

Hypofysen Problemer

hypofysen signaler skjoldbruskkjertelen å gjøre skjoldbruskkjertelen stimulerende hormon (TSH). Dersom hypofysen ikke fungerer som den skal, vil det påvirke skjoldbruskkjertelen aktivitet.
Arvelighet

Omtrent 50% av de med hypotyreose har slektninger med en autoimmun, enten det er en type thyroid problem eller en annen immun tilstand som for eksempel revmatoid artritt eller lupus.
Kjønn og alder

Flere kvinner enn menn rammes av hypotyreose. Risiko for å få sykdommen øker også med alderen.

helse

· Hvordan kontrollere hva du drømmer om og ha Lucid Dreams 
· Symptomer på Mørbanket eller Cracked Ribs 
· Alternativer til Gargling Salt 
· Fysioterapi etter en bilulykke 
· Ulcerøs kolitt kirurgi Recovery Time 
· Hvordan man skal oppnå varig vekttap del 2 
· Hvor snart kan du begynne p-piller etter fødselen? 
· Hvordan få sunnere tenner 
· Hvordan spise mer vitamin B2
· Hvordan Towel Cupcakes