Vorter Cure

Den vanlige vorte (også kjent som verucca) er medlem av humant papillomavirus (HPV) familie. Disse vekster eller grov blomkål-lignende områder på huden, er i virkeligheten et virus. De kan lett spre seg gjennom å ta en dusj på et offentlig sted (for eksempel et treningsstudio eller sovesal) uten sandaler eller selv gjennom å bruke samme håndkle. Selv om de er plagsomme, er det flere måter å ha dem fjernet. Flytende Nitrogen

Selv om denne metoden er ikke en gjør-det-selv-en, vil det kurere de fleste vorter. Legen din vil bruke flytende nitrogen til vorte din i en serie på to eller tre besøk i et forsøk på å fryse vorte. I noen tilfeller kan det være ganske smertefullt. De fleste vorter vil bare falle av etter denne tidsperioden. Hvis ikke, er ytterligere behandling er nødvendig.
Cantharidin

En annen metode legen kan bruke søker canthardin på vorte din. Denne behandlingen er helt smertefri ved tidspunktet for behandling, men vil føle smerte og blemmedannelse etterpå. Du vil gjøre en avtale for å se en lege for en oppfølging besøk, der han vil fjerne resten av vorten.
Do-It-Yourself

Den duct tape metoden er en prøvd og ekte DIY vorte kur. Selv om det ikke kan fungere for alle vorter (som vorter som er for store eller dypt eller med for mange i et konsentrert område), er det likevel verdt et skudd. Bare se etter en over-the-counter vorte behandling som inneholder salisylsyre. Bruk den til vorte og deretter bruke duct tape. Hver gang du tar en dusj, sakte ta av tapen og pimpstein vorte med en pimpstein. Tørk den av etter dusjen og på nytt behandlingen og duct tape inntil vorte er borte.
Kirurgi

Ofte en siste utvei, kan en rask operasjon være nødvendig å fullstendig fjerne vorte, spesielt hvis den er stor eller dyp eller resistente overfor andre behandling. Legen vil døyve huden din med en aktuell bedøvelse (som vanligvis innebærer en nål). Etter at den har satt, vil han da bruke en laser eller en kirurgisk kniv til å kutte vorte ut. Han vil da bandasje området. Hvis det er til fots, kan det hende du må bære en spesiell sko eller stole på krykker i et par dager etter inngrepet.

helse

· Hvordan finne ut om My Medicaid Er Active? 
· Hva er celebral parese? 
· Hvordan identifisere symptomer på elektrolytt eller Fluid Disorders 
· Topp 5 Energi Piller 
· Nese og bihuler Drenering: Color ledetråder 
· Hva er behandlingen for en kald sår på tungen? 
· Fakta om epilepsi 
· Aktiviteter for mennesker med psykisk utviklingshemming People 
· Hvor kan du finne Gamma Rays? 
· Hvordan du rengjør en elektronisk sigarett