Matvarer for å hjelpe prostatakjertelen

Prostata er en reproduktive kjertel som omgir den mannlige urinrøret. Som menn alder, forstørrer prostata og kan føre til ubehagelig urinveisproblemer. Etter 50 år, én av to menn rapporterer noen prostata symptomer. Prostatakreft er den nest største årsaken til kreft dødsfall i amerikanske menn. Prostatitt er betennelse i prostatakjertelen, vanligvis forårsaket av bakterier. Godartet forstørrelse av prostata er den vanligste problem hos eldre menn. Prostata helse har vært knyttet til flere kosttilskudd faktorer. Slåss sinkmangel

Spis mat rik på sink. Ifølge en studie ved 2009 Oregon State University, "Sink-konsentrasjoner i prostata er unikt høy, men er dramatisk redusert med prostatakreft. Studier har antydet at økende sink i prostata kan være et potensielt terapeutisk strategi." Den anbefalte daglige rasjon for sink er 15 milligram;. De fleste mennesker som spiser en "god" diett får åtte-til-10 milligram daglig. Ett til fire gram av gresskarkjerner leverer tilstrekkelig ernæringsmessige sink. Andre matvarer som inneholder mye sink er sopp, spinat, solsikkefrø, ølgjær og hele korn som brun ris, hirse og quinoa.
Spis frukt, særlig røde

Fersk frukt inneholder et naturlig sukker som heter fruktose som beskytter prostata celler mot kreft. En Harvard Medical School studie fant at, "High fruktose inntak var knyttet til en lavere risiko for avansert prostatakreft." Ha rikelig med tomater til lunsj og middag. Lykopen er stoffet ansvarlig for den røde fargen på tomater og andre frukter. Det er forbundet med en lavere risiko for prostatakreft. Pure usøtet tranebærjuice er også gunstig for å forebygge urinveisinfeksjoner i forbindelse med forstørret prostata hos noen menn og granateple juice har kreft-hemmende antioksidanter. Andre frukter, som for eksempel blåbær og honningmelon, og grønnsaker som brokkoli er kreft-jagerfly. Krydderet gurkemeie har anti-inflammatorisk egenskaper som er nyttige for prostatakjertelen.
Spis fisk og soya, Ikke Kjøtt og Melk

Villfanget kaldt vann fisk som laks inneholder mest Omega-3 essensielle fettsyrer som er knyttet til helsemessige fordeler. En kanadisk studie fant at "Fisk dietter synes å være assosiert med mindre risiko for å oppdage prostatakreft og kjøtt dietter synes å være assosiert med en tre ganger økt risiko for prostatakreft." Kalsiumet i meieriprodukter også er forbundet med økt risiko prostatakreft. Soya isoflavoner som finnes i tofu, tempeh, edamame og soyamelk lagt til antioksidanter i grønn te antas å være ansvarlig for den lavere forekomst av prostata problemer i japanske menn. Soya gir plantebasert progesteron, som kan balansere mannlige hormoner for å hindre prostata utvidelse.

helse

· Hva er fordelene med neseskylling? 
· Guilt Free Chocolate 
· Hvordan lære CPT & ICD Codes 
· Hvordan finne årsaken til Blåmerker enkelt 
· En kraftig naturlig metode for å lindre og helbrede astma 
· Hvordan hjelpe Alzheimers pasienter Sleep 
· Diabetiker mat retningslinjer 
· Ritalin Vs. Focalin 
· Typer Hals bukseseler 
· Avdekke The Best bicepsen Workout Rutiner