Hvordan få Medicare og Medicaid for en Senior Citizen Assisted Living

Medicare er føderale helseforsikring for eldre og visse funksjonshemmede personer. Medicaid er et statlig administrert helseforsikring program for visse lav inntekt individer, inkludert eldre, funksjonshemmede, gravide kvinner og barn. Original Medicare dekker kvalifiserte medisinske tjenester som mottas mens du bor på en Sykehjem anlegget, men vil ikke dekke kost og losji, daglige levekostnader, aktiviteter og mange omsorgsperson oppgaver. Medicaid dekker vanligvis utgifter som ikke dekkes av Medicare på omsorgsboliger. Instruksjoner
en

Kontakt din tilstand Medicaid kontor for å melde. Dine ressurser kan overskride grensen for Medicaid valgbarhet. Du må kanskje ta ut alle dine ressurser (dvs. brukskonto og sparekonto, obligasjoner, pensjonsordninger, osv.) og bruke disse inntektene til å betale for omsorgsboliger utgifter til dine ressurser er "brukt down" til et punkt der du er under ressursen grensen og er kvalifisert for Medicaid.
2

Kontakt din tilstand Medicaid kontor for å spørre om du er kvalifisert for kvalifiserte Medicare mottaker (QMB) fordeler. QMB betaler den opprinnelige Medicare premie, co-forsikringsutbetalinger og egenandeler og er tilgjengelig for personer som er kvalifisert for både Medicare og Medicaid.
3

Spør din primære omsorg lege for å komponere et brev om medisinsk nødvendighet for omsorgsboliger tjenester. Dette brevet skal inneholde konkrete medisinske diagnoser som påvirker din evne til å ta vare på deg selv. Medicare og Medicaid både vanligvis krever dokumentasjon av medisinsk nødvendighet før godkjenne betaling for en Sykehjem anlegget. Kontakt 1-800-MEDICARE og din tilstand Medicaid kontor for å oppdage eventuell annen dokumentasjon som må fylles ut og sendes før de blir godkjent for omsorgsboliger tjenester.
4

Kontakt 1-800-MEDICARE og din tilstand Medicaid kontor for å få en liste over godkjente omsorgsboliger. Du må velge en Sykehjem anlegget som aksepterer Medicaid og Medicare som betaling, eller du vil sannsynligvis bli holdt ansvarlig for hele regningen. Kostnaden for bosatt på en Sykehjem anlegget gjennomsnitt ca $ 1800 per måned i USA.
5

Kontakt et godkjent Sykehjem anlegget og planlegge en avtale for å bli vurdert for tjenester. Varsle anlegget som du mottar Medicaid og Medicare fordeler.

helse

· Kjerne ytelse og Diet
· Hvordan bruke destillert hvit eddik for å fjerne Plantar er vorte 
· Hva er terapeutisk nivå av Topimax? 
· Gaba behandling for depresjon og angst 
· Fordelene ved å slutte å røyke 
· Woman Guide til skulder Kirurgi 
· Hvordan behandler halitosis 
· Anal Vorter Symptomer 
· Hvor lenge varer Molluscum Siste? 
· Perifer nevropati & Symptomer