Fordeler og ulemper ved å være en sykepleier

Å være en sykepleier kan presentere en rekke muligheter for stor lønn, fleksibel planlegging, sjenerøse ytelser, og reisemuligheter. Med alle sine fordeler kommer ned sidene forbundet med fysiske og emosjonelle toll jobben kan ta. Alt i alt, overgår den gode negativ, noe som gjør pleie et attraktivt yrkesvalg. Lønn
sykepleier og medisinsk personell

En fordel av å være en sykepleier er at de kan kommandere en lønn på mellom ca $ 43 000 og $ 63 000 dollar per år. I tillegg til dette lønn, mange sykepleier stillingene tilbyr en signering bonus. Denne bonusen kan være betinget av andre faktorer som for eksempel hvor lenge stillingen er holdt. Men hvis en sykepleier har planer om å bo satt en stund, kan hun forvente å tjene mellom $ 5000 til $ 10.000 som en signering bonus. De høyere enden signering bonuser er ikke uvanlig å militære sykepleier stillinger.
Burnout
sykepleier og pasient

En ulempe ved å være en sykepleier er knyttet til det faktum at det er mange ledige sykepleier jobber. Dette omsettes til en høy pasient belastning og lang arbeidstid. Å være en sykepleier kan være fysisk og mentalt krevende. Det er også en utbrent forbundet med pasientbehandling som følge fastgjøringen til pasienter og senere se dem dø. Dette gjelder spesielt i stillinger der sykepleieren bryr seg om samme pasient i en lengre periode, for eksempel i hospice.

Jobbsikkerhet
Sykepleiere å se på papirene < p> Det er stor etterspørsel etter sykepleiere over hele verden, og dette er forventet å vokse eksponentielt som vi gjør vår vei videre inn i årtusenet. Det vil være anslagsvis 800.000 åpne sykepleier stillinger før 2030 i motsetning til 100 000 i begynnelsen av årtusenet. Dette betyr at etterspørselen vil være høy og forsyning for sykepleiere vil være lav.
Fleksibilitet av beliggenhet og Schedule
sykepleier på sykehjem

Sykepleiere kan jobbe en rekke fleksible tidsplaner. Siden pasientbehandling må skje døgnet rundt, kan mange sykepleiere jobbe flere tolv timers skift per uke. Det er også svært vanlig for sykepleiere ikke å faktisk rapportere til å arbeide på et bestemt tidspunkt, men arbeidet det som omtales som "on call". Dette betyr at de vil bli betalt bare for å være på vakt, og de får en høyere rate av betale hvis de faktisk har til å gå i. I tillegg til å kunne velge fra en rekke tidsplaner, kan sykepleiere arbeider på flere forskjellige steder som basseng sykepleiere eller reise sykepleiere. Travel sykepleiere gå der de trengs når de trengs. Det er også mulighet for å sikre en sykepleier stilling i et fremmed land for en kortere eller lengre periode.
Initial ilness
Sick kvinne

De første årene av jobbet som sykepleier i en pasientbehandling anlegget kommer med flere tilfeller av personlig sykdom enn vanlig. Dette gjelder for alle som er ny til å jobbe på sykehus eller legekontor. Å måtte ha hyppige direkte personlig kontakt med folk som er syke gir immunsystemet til et angrep av bakterier det aldri måtte kjempe alt på en gang. Det er best å forvente at de første årene med å jobbe som sykepleier vil bety flere tilfeller av ting som mage virus, influensa og forkjølelse, og ikke minst de andre smittsomme sykdommer som er felles for medisinske fasiliteter.


helse

· Slik Lavere Kolesterol triglyserider og heve HDL 
· Drikker jeg for mye? 
· Elektronisk vorte fjerning 
· Kegel Tips 
· Hvordan behandle Prevacid bivirkninger 
· Alternativ medisin hjelp for Svimmelhet 
· Farlige Effekter av steroider 
· Hvordan få en Kiropraktikk Cranial Justering 
· Om proteser med klips 
· Secrets til en sunn kropp & Great ABS