Behavior Management i Long-Term Care

Vurdere, adressering og administrerende atferd av pasienter i langsiktig omsorg er en utfordrende oppgave. Forstå lovene i staten kan veilede deg i å gjøre beslutninger. Videre medarbeidere med erfaring er viktige ressurser for atferd forvaltningstiltak. Vurdere atferd

Vurdering av atferd, herunder eventuelle triggere som foran de atferd, er viktig for å initiere atferd ledelse. Snakker med ansatte, familiemedlemmer og pasienten samt utvidet observasjon av pasienten i sitt eget miljø er avgjørende for å vurdere pasientens atferd.
Adressering atferd

Inkluder flere medlemmer i tverrfaglig team i din omtale av atferd og strategi intervensjoner, og pass på å vurdere alle alternativer og kombinasjoner av forslag. Prøv de beste forslagene og gjøre endringer raskt hvis intervensjoner er ikke i kraft før du har oppnådd optimale resultater.
Administrerende atferd

motivere og krever de ansatte å følge med på strategier for den langsiktige. Være villig til å justere strategier som beboernes atferd kan endre dag til dag. Husk at de fleste tiltak gir ønsket effekt etter en ukes bruk og kan ikke lenger være nødvendig å administrere atferd etter det.

Referanser
  Annals of Long Term Care: diagnostisering og behandling av demens i Long-Term Care
  Help Guide: Alzheimers Behavior Ledelse

helse

· Hva er fordelene med å spise hele mynteblader? 
· Hvordan sterilisere medisinsk utstyr 
· Hvordan å rehabilitere en Broken Femur 
· Ulike måter å teste for kjønnssykdommer 
· Hvordan få Kortisol Ut av systemet 
· Natural Cold rettsmidler 
· Informasjon om Akupressur 
· Yoga øvelser for nedre ryggsmerter 
· Kosthold og medisiner for diabetes mellitus 
· High Blood Pressure Over the Counter Meds