Ohio Medicaid regler og forskrifter

Medicaid er et statlig drevet, føderalt og statlig finansiert helseforsikring program for spesifikke lav inntekt populasjoner. Hver statens Medicaid-programmet gir dekning til lav inntekt funksjonshemmede og eldre mennesker, gravide kvinner og barn, og noen stater også utvide dekningen til enkelte innvandrere, personer med HIV eller AIDS, kvinner med brystkreft eller livmorhalskreft og andre spesielle grupper. Ohio Medicaid-programmet gir dekning for lav inntekt barn, gravide kvinner, familier, eldre eller funksjonshemmede enkeltpersoner og enkelte kvinner med brystkreft eller livmorhalskreft. Søk om Ohio Medicaid gjennom den lokale avdeling av jobb og familie Services kontor. Statsborgerskap og bosted

Du må være en amerikansk statsborger eller kvalifiserende fremmed og bosatt i delstaten Ohio for å være kvalifisert for Ohio Medicaid-programmet.
Inntekt grenser

Som i 2009, var inntektsrammen for Medicaid Buy-In for arbeidstakere med nedsatt funksjonsevne (MBIWD) $ 2257 per måned, inntektsrammen for eldre - 65 år og over og funksjonshemmede - var $ 589 per måned for enkeltpersoner og $ 1011 for par. Inntektene var $ 1805 per måned for gravide kvinner, og hvis husholdningen har et barn under 19 år, er inntekten grensen $ 2429 for en husholdning størrelse på to, $ 3052 for en husholdning størrelse på tre og $ 3675 for en husholdning størrelse på fire.

Resource Limits
p Som av 2009, hvis en person er eldre eller funksjonshemmede, var den månedlige inntekten grensen $ 1500 hvis singel og $ 2250 hvis et par. Ressursen grensen for MBIWD er $ 10580.
Ekstra hjelp for Dual eligibles

Dual eligibles er personer som mottar både Medicaid og Medicare del A og B fordeler. Hvis du får begge deler, kan du kvalifisere for kvalifiserte Medicare mottaker (QMB) fordeler. QMB betaler Medicare Del B premie, co-forsikring, co-betalinger og egenandeler og dekker eventuelle out-of-pocket utgifter forbundet med del A. Som i 2009, var den månedlige inntekten grensen til å kvalifisere for QMB for en person $ 867 og $ 1167 for et par.
Dekket Tjenester

Medicaid dekker en rekke tjenester, inkludert psykisk helsevern, familieplanlegging tjenester og forsyninger, de fleste reseptbelagte medisiner, samt beredskap og ikke -akutt medisinsk transport. Medicaid dekker også sykehjem omsorg, innleggelse på sykehus, hjem helsetjenester, operasjoner og kontor besøk med en primær omsorg lege eller spesialist og mer. Dental dekning er svært begrenset for personer 21 år og over: rotfylling ikke er tildekket og maksimalt $ 600 av dental arbeid, som omfatter en årlig dental check-up, rengjøring, fyllinger og utdrag, kan dekkes per kalenderår. Briller og øye eksamener er bare dekket en gang annethvert år.

helse

· Hvordan behandle en stye (Sty) i en Infant 
· Hva er banding når du får tannregulering? 
· Slik Cure Bihulebetennelse 
· Spekter av bevegelse øvelser for brukket albue 
· Elder Abuse Prevention Strategies 
· Manglende Sleep 
· Hjerte Helse Fakta for Kids 
· Hva er farene ved Plasma donasjon? 
· Hvordan bruke Probiotika 
· Hva er vitamin B12-injeksjoner?