Medicaid helseprogrammer i Indiana

Den tradisjonelle Medicaid-programmet i Indiana gir bistand til lav inntekt deltakere. For å søke om tradisjonelle Medicaid, må du oppfylle krav til inntekt, kvalifisere for både Medicaid og Medicare, være 65 år eller eldre, blinde, funksjonshemmede, en udokumentert innvandrer eller i en omsorg anlegget. For de som ikke oppfyller kvalifikasjonene til den tradisjonelle program, eller har mer spesifikke behov - det er andre Medicaid programmer inkludert MED Works, Hoosier Healthwise, Healthy Indiana, Care Select og Medicaid Avkall. M.E.D. Anlegg

Indiana Medicaid-programmet MED Works er spesielt designet for funksjonshemmede Medicaid mottakere som blir ansatt. Denne buy-in programmet er satt opp for å holde funksjonshemmede fra å bli fjernet fra programmet når de får seg jobb. De som deltok i dette programmet vil ha samme dekning og co-betalinger som kreves med tradisjonelle Medicaid. Den månedlige premie er basert på brutto inntekt. For eksempel, hvis du er singel og tjene mellom $ 1354 og $ 1580, vil den månedlige regningen være $ 48 (per 2010). For å delta må du være mellom 16 og 64, skal jobbe og møte inntekt grensene.

For mer informasjon om MED Works, ring 1-866-273-5897.
Hoosier Healthwise

Hoosier Healthwise Programmet er åpent for Indianas lav inntekt barn, gravide kvinner og familier. Hoosier Healthwise er delt inn Package A og B. De som kvalifiserer for Package En vil ikke ha noen kostnader, de som kvalifiserer for Package B vil betale enten $ 22 til $ 33 per måned for en familie med ett barn, eller mellom $ 33 og $ 50 per måned for familier med to eller flere barn (som i 2010). Hoosier Healthwise forsikring vil også dekke resepter, dental tjenester og psykisk helsevern.

For mer informasjon om Hoosier Healthwise, ring 1-800-889-9949.
Sunn Indiana

Sunn Indiana serverer de beboerne mellom 19 og 64 som har en husholdningsinntekt som er mellom 22 og 200 prosent under fattigdomsgrensen og som ikke kvalifiserer for tradisjonelle Medicaid. I tillegg må du være uforsikret i minst seks måneder og ikke kvalifiserer til å delta i en arbeidsgiver-sponset helseforsikring plan.

For mer informasjon om Healthy Indiana, 1-877-438-4479 samtale.

Care Select

Care Select Programmet er utviklet for Medicaid mottakere som trenger omsorg ledelse. Programmet har som mål at kostnadene for omsorg ved å styre behandling for de pasientene som krever konstant medisinsk behandling. For å kvalifisere for dette programmet må du være 65 år eller eldre, blinde, funksjonshemmede, delta i andre Medicaid programmer som MEDWorks, Medicaid Waiver-programmet, være et fosterhjem eller adopterte barn eller motta adopsjon hjelp. Programmet er ikke åpen for Medicaid mottakere som er i et hospice, i et sykehjem eller annen statlig anlegg eller til mottakere som kvalifiserer for eller delta i både Medicare og Medicaid.

For mer informasjon om Care Velg , er ringe 1-866-963-7383.
Medicaid Fravik

Medicaid Avkall gitt til Medicaid mottakere som i stedet for å bli institusjonalisert, kan motta kvalitet hjem og samfunn omsorg. Det finnes flere forskjellige typer fritak - eldre og funksjonshemmede, autisme, utviklingshemming, støttetjenester og traumatisk hjerneskade. For å kvalifisere for Waiver-programmet, kan kostnadene ved å gi omsorg ikke overstige kostnadene ved å tilby omsorg i institusjon.

For mer informasjon om Medicaid Avkall, ring 1-800-457-4584.

helse

· Hvordan bruke Cell-Tech & Nitro Tech Stack 
· Hvordan spise riktig for interstitiell cystitt 
· Overdreven Fatigue Årsaker 
· Identifisere ADHD hos voksne 
· Hvordan å miste vekt Med Popcorn Diet 
· NutriSystem Food For Women 
· Følelsesmessige effektene forårsaket av røyking 
· Hvordan å avgifte med Cranberry 
· Tegn og symptomer på Pernicous Anemi 
· Dietter for å holde Kidney & Liver Clean