Hvem er kvalifisert for Medicare Drug Plan?

Alle som kvalifiserer for Medicare også kvalifiserer for ekstra reseptbelagte stoffet dekning, som tilbys av ulike forsikringsselskaper leverandører som arbeider med regjeringen. Disse gjelder for opprinnelige Medicare, Medicare Cost, Medicare Savings og Medicare private. Valgbarhet

Retten har ingenting å gjøre med inntekter og velferdsgoder, men heller alder. I motsetning til Medicaid, gjelder Medicare for alle over 65 år. Personer med diagnosen End nyresykdom kvalifisere uavhengig av alder. Andre funksjonshemninger kan også kvalifisere for Medicare før fylte 65 år. Dessuten kan udokumenterte innbyggere bor i USA ulovlig i mer enn fem år kvalifisere.
Funksjon

Medicare reseptbelagte stoffet planer redusere kostnadene for de fleste medisin, gi bedre sporing av legemidler som brukes av hver pasient, og kan også eliminere behovet for co-betaling. De legger omfattende stoffet dekning utover grunnleggende sykehus og legebesøk (del A og B).

Cost

Medicare stoffet planer har varierende prisstrukturer, avhengig av leverandør og nivåer av dekning. Imidlertid kan ytterligere assistanse være tilgjengelig for de som er på svært faste eller begrensede inntekter selv om de ikke kvalifiserer for Medicaid. Du kan bytte planer til enhver tid med forhåndsvarsel.
Typer

Medicare Advantage planer, eller Medicare del C, vanligvis kommer med reseptbelagte stoffet dekning inkludert, men sjekk med din leverandør. I alle fall, kan noen Medicare helseplan har stoffet dekning lagt til det mot en ekstra kostnad.
Misforståelse

Private helse vedlikehold organisasjoner og foretrukket leverandør organisasjoner administrere mer premium Medicare planer. Dette har ført til forestillingen om at de ikke er en del av Medicare, når dette ikke er tilfelle i det hele tatt. Enhver Medicare plan, uavhengig av dekning, faller innenfor samme jurisdiksjon.
Identifikasjon

I tråd med Medicare alfabetisk "eskalering" modellen, reseptbelagte stoffet legge på planene er også kjent som del D, for tiden den høyeste tilordnet.

helse

· Hvordan gjøre Atkins Low Carb Diet 
· Hva Narkotika blir oppdaget i en narkotika-skjermen? 
· Ernæring for tredje Grade
· Hvordan håndtere Skuffelser 
· Fysioterapi Etter ACL Kirurgi 
· Kan du få Helvetesild Uten et utslett? 
· Hvordan sette opp en dobbel-kontrast barium klyster 
· Atkins grapefrukt Diet 
· Geriatrisk depresjon behandling 
· Å lykkes med ADHD