Angst Mestringsstrategier

Angst er en følelse som utløser en fysisk reaksjon. Generelle symptomer varierer, men har en tendens til å inkludere en økning i hjertefrekvens og blodtrykk, svimmelhet, svetting, kvalme, tørr munn og selv rystelser. Visse typer angst kan være ønskelig, beskrevet som "sommerfugler i magen" i referanse til ridning en berg og dalbane eller påvente av et første kyss. Imidlertid er de fleste angst uønsket og ubehagelig, varierende fra en enkel frykt til en psykisk lidelse. Mestring kan hjelpe administrere uvelkomne angst symptomer. Definere Angst

Angst er ofte en frykt for noe som man ikke kan kontrollere. Psykologer bruker både atferdsmessige og kognitive terapi for å håndtere og behandle ulike former for angst. I tillegg har noen former for angst fordel gjennom medikamentell behandling. Uavhengig av type angst eller hvordan den er behandlet, enkle selvhjelp strategier er gunstig i å takle angst og tillater lider å gjenvinne en viss kontroll.
Lær å slappe
< p> puste og avspenningsteknikker er kanskje de mest vanlige metodene som brukes til å takle angst. Dyp pusting og progressiv muskelavslapning er mestringsstrategier som er lett å lære og bruke.
Channel Engstelig Energy

Trening er en god måte å kanalisere angst symptomer positivt, regelmessig trening kan redusere totale angst ved å hjelpe folk å opprettholde en følelse av velvære. Yoga er en mestring metode som kombinerer dyp pusting med trening.
Redusere stress

Siden stress utløser kroppens fight or flight respons, kan det forsterke angst. Finne måter å redusere daglig stress, for eksempel å lære tid ledelse, vil bidra til å kontrollere angst.
Kostanbefalinger

Noen mennesker tror at visse matvarer kan utløse angst og anbefale kosttilskudd endringer som en mestring metode. Redusere eller eliminere koffein forbruk har vært gunstig for noen mennesker. Noen fordel å bruke alkohol for å redusere sosial angst, men bruk med måte, eller det kan ha en negativ effekt.
Medikamentell behandling

Medikamentell behandling for å takle sporadisk angst inkluderer benzodiazepiner , som kontrollerer noen av de fysiske symptomene for en kort varighet, ifølge WebMD. Lengre tids behandling med antidepressiva kan behandle både noen av de symptomer og mulige årsaker til angst. Hvis en bestemt sosial setting fører til angst, noen opplever at lindre de fysiske symptomene med en betablokker reduserer angst til et håndterlig nivå.
Medical Ansvarsfraskrivelse

Alle som føler at angst forstyrrer dag-til-dag aktiviteter eller forstyrrer daglige tanker eller atferd, eller som føles en eksisterende nivå av angst har økt, kan ha nytte av å søke lege.

helse

· Tørr hodebunn Shampoo å stoppe tørr kløende hodebunn 
· Generisk Viagra-største navn i ED narkotika 
· Øvelser for hamstring skader 
· Hvordan behandle munnsår med Urter 
· Hvor å gå å spare penger på Berberine Supplements 
· Locum Tenens Bemanning hjelper i rask fylle opp ledige stillinger Dermed Minimer…
· Matvarer som Lavere urinsyre 
· Hvor mye vil det koste å ha visdom tennene fjernet uten forsikring? 
· Voksne og eldre kan få Texas Health Insurance 
· Mirtazapin Pasientinformasjon