Definisjon av MAO-hemmere

Monoaminooksidasehemmere, eller MAO-hemmere, er en klasse av reseptbelagte medisiner foreskrevet for depresjon. MAO-hemmere virker ved å blokkere monoaminoksidase enzymet, som bryter ned signalstoffene som serotonin og dopamin. MAO-hemmere har potensial til farlig samhandle med en rekke andre legemidler og kosttilskudd, og av denne grunn må utvises når du tar noen andre medisiner sammen med MAO-hemmere. MAO-hemmere kan også føre til hypertensive krise når brukeren samtidig bruker mat som inneholder det kjemiske tyramin. Indikasjoner for MAOI Reseptbelagte

MAO-hemmere er vanligvis foreskrevet for depresjon og pleier ikke å være første-linje agenter på grunn av deres bivirkninger og negative interaksjoner. MAO-hemmere har også vist seg å være effektivt for å hjelpe slutte å røyke.
Hvordan MAO-hemmere Arbeid

MAO-hemmere arbeid på et par av enzymer som kalles monoaminoksidase A og B. Noen MAO-hemmere er mer effektive på den ene eller den annen form av enzymet. Når MAO oksidaser er hemmet, er det redusert nedbryting av nevrotransmittere som dopamin, serotonin og noradrenalin, som fører til en mer opphøyet stemning.

Interaksjoner

MAO-hemmere har en rekke farlige interaksjoner, som begrenser deres resept. Først, kan MAO-hemmere samhandle med en rekke andre reseptbelagte og reseptfrie legemidler og kosttilskudd, inkludert andre antidepressiva, visse smertestillende, og johannesurt. I tillegg bør de på MAO-hemmere unngå mat som inneholder tyramin, som det ikke kan brytes ned på grunn av virkningen av medisinen, som fører til muligheten for hypertensiv krise. Mat som inneholder tyramin inkluderer bearbeidet kjøtt, i alderen oster, visse typer rødvin, og Fava bønner. En nylig utviklet MAOI hud patch unngår noe av denne faren.
Bivirkninger

MAO-hemmere kan ha mange bivirkninger. Noen av de mer vanlige de inkluderer søvnløshet, seksuell dysfunksjon, ørhet og svimmelhet. Det er også en risiko for avhengighet med MAO-hemmere, og abstinenssymptomer kan bemerkes hvis stoffet regime er avviklet for fort.
Snakk med legen din

Snakk med din legen om hvilke medisiner er riktig for din situasjon.

helse

· Vektløfting Supplements Ja eller nei? 
· ABA Terapeut Krav 
· Hva er de viktigste forskjellene mellom Kettlebell vekter og Dumbbell Vekter? 
· Informasjon om Astma medisiner 
· Hvordan å innlemme Quinoa inn i en diett 
· Benign prostatahyperplasi Naturlig behandling og rettsmidler 
· Hvordan å få vekt på østradiol 
· Symptomer på bronkitt 
· Typer alkohol Rehab 
· Hvordan håndtere heteslag