Hydroid Life Cycle

En hydroiden eller en hydrozoan er små, plante-lignende dyr knyttet til maneter, koraller og sjøanemoner. Det er ca 2000 arter av hydroider som varierer sterkt i struktur og utseende. Alle artene har imidlertid en polypp (en stilk-lignende struktur) som er koblet til tentakler og en munn i henhold til "Hydrozoa" på jrank.org. Hydroider er enten medusa-lignende (frittlevende organismer) eller polypoid-aktig (ikke frittlevende organismer). Fakta

Et interessant trekk ved de polypoid hydroider er at noen av dem har en medusoid larve fase som legger seg på et substrat, i henhold til "Hydrozoa" på jrank.org. Mens noen arter er ensomme, de fleste lever i kolonier. Disse koloniene kommer fra en enkelt rot som stammer fra underlaget, hvorfra de enkelte polypper oppstår.
Life Cycle

hydroider har tre stadier i sin livssyklus. I begynnelsen ciliated Planula larve (som er bitte små, gratis svømming organismer på ca 0,04 inches i lengde) stammer og morph inn i en vedlagt (fastsittende) polypp scenen (vanligvis gjøre opp kolonier). Disse polypper deretter slå inn en vev som produserer mannlig eller kvinnelig medusa (noen ganger referert til som maneter).
Egenskaper
p Som et resultat av evolusjon, mange hydroider undertrykke medusa ved å holde fastsittende hydroiden kolonien. Disse koloniene varierer 0,2 til 20 inches i lengde, i henhold til "Hydroid" på britannica.com. Deres grener resultat i zooids (Hydroid polypper). Hver zooid har et rørformet legeme som består av to lag som er adskilt av en mesoglea (en tynn, gelé-lignende lag av bindevev). Den har også en munn og tentakler. De zooids er sammenføyd til en stolon (et rør som går langs hele lengden av den hydroiden kolonien). Dette stolon gir mulighet for utveksling av mat mellom individer av kolonien, og er beskyttet av en perisarc (tøff ytre lag).
Funksjon

Hydroids kolonier vokse som en følge av det økende antallet hydranths. Gonozooids (reproduktive polypper) er funnet i perioder gjennom hele kolonien. Disse reproduktive polypper slipper medusae eller Planula larver (avhengig av art). Videre visse arter trekke sine polypper i perisarc mens andre mangler denne evnen og struktur, i henhold til "hydroider" på britannica.com.
Hensyn

Mens de fleste hydroider er funnet i marine miljøer, noen er også funnet i ferskvann. Videre en interessant funksjon av artene som danner kolonier, er at de enkelte polypper oppfylle ulike roller i koloniene, i henhold til "Hydrozoa" på jrank.org. Noen er spesialisert for fôring (gastrozooids) og forsvar, mens andre carry out reproduksjon (gonozooids).

helse

· Super Foods for pensjonister 
· Hvordan bli kvitt vorter forårsaket av HPV 
· Rengjøring Prosedyrer for Acid Nøytralisering Tanks 
· Hva størrelsen er en nyrestein? 
· Hvorfor skulle den pulsfrekvens være forhøyet Under en heteslag? 
· Medicare regler for Assisted Living 
· Symptomer på øye problemer 
· The Omega 8006 Wheatgrass Juicer 
· Hvordan tygge å hjelpe slutte å røyke 
· Hvordan å opprettholde kontroll og holde deg rolig når følelsen stresset