Hånd Refleksologi Golf Ball Technique

Refleksologi er en massasje teknikk som er avhengig av å manipulere punkter på hender og føtter som co-forholde seg til ulike organer og områder i hele body.Foot refleksologi er mye mer kjent enn hånd refleksologi, men begge anses som effektive. Golfballen teknikken er rett og slett en egenomsorg metode for å legge trykk poeng på hånden som vil resultere i forbedring av symptomene. Hva er Refleksologi?

Modern refleksologi ble utviklet på 1930-tallet og bruker milde press til hender og føtter til å bringe om helbredelse i andre områder av kroppen. For reflexologist, forskjellige deler av hender og føtter tilsvarer områder av kroppen. For eksempel kan legge trykk på håndballen avlaste fordøyelsesbesvær. Det er en ikke-invasiv terapi, og det er ingen kjente bivirkninger. På noen måter er det lik akupressur i at terapeuten gjelder press på områder av kroppen som anses koblet via "chi" til andre områder av kroppen.
Hånd Refleksologi

Selv om fotsoneterapi er mer kjent, refleksologi utøvere også arbeide med hendene. Det er kart tilgjengelig som viser hvilke områder av hånd tilsvarer områder av kroppen, og slik at den utøver kan legge trykk på et bestemt område av hånden og forventer lettelse i det tilsvarende område av kroppen. På hendene, kan fingre brukes til å utøve press, men for egenomsorg, kan en golfball også brukes
The Golf Ball Teknikk:. Innledning

Kevin og Barbara Kunz er to kjente refleksologi utøvere som bruker og lære golf ball teknikk. De oppmerksom på deres hjemmeside, refleksologi-research.com, at de har mange anekdotiske historier om kunder er fornøyd med golf ball teknikk. De regelmessig passere ut golfballer på sine seminarer og workshops for å la folk føle dens effekter på en gang og prøve det selv
Golf Ball Teknikk:. Metode

selvhjelp teknikken kan brukes til mange lidelser, fra mage opprørt til sinus problemer. Plasser en golfball i håndflatene, og interlock fingrene. Rull golf ball mellom hendene, bruke press over hele håndflatene. Eksperimenter med ulike områder av hendene for å se hvor du får størst lettelse fra symptomene dine. Den Kunz anbefale å prøve å legge press på håndflaten under tommelen, for eksempel for å lindre symptomer på sinus eller hodepine.

helse

· Cream of Tartar Farer 
· Svømming Nedre Back Pain 
· Behandling for Plantar fasciitis Heel Pain 
· The After Effects av en Mini-Stroke 
· Øvelser for Erektil Disfunction 
· Bed Bug Tegn og symptomer 
· Problemer med ortostatisk hypertensjon 
· Bivirkninger av Muscle Kosttilskudd 
· Veiledning for hvordan du gjør en Hot Stone Massage 
· Hvordan Direct Reiki Energi