Symptomer på Degenerative Disc Disease i Øvre Tilbake

degenerative plate sykdom er en tilstand av ryggraden der mellomvirvelskiver begynner å bryte ned. Det er en av de vanligste årsakene til nakke-og ryggsmerter. Disc degenerasjon er en normal del av aldringsprosessen, og de fleste aldri engang merke til det som skjer. Imidlertid kan en skade fra et fall eller over-vridning eller slitasje over tid bringe på platen degenerasjon tidligere enn normalt forventet. Nakkestivhet

Oftest de med cervical (nakke) platen degenerasjon klage over å ha en stiv nakke i stedet for nakkesmerter.
Stort utvalg av Back Pain

p Det er ingen bestemt nivå av smerte som er symptomatisk for degenerative plate sykdom. Mange mennesker rammet erfaring ingen smerte, mens andre med samme grad av degenerasjon og skade kan ha sterkt invalidiserende smerter.
Arm Pain

Noen ganger kan smertene vil ikke være lokalisert i ryggen i det hele tatt, men kan bli følt i armer og hender. Denne smerten forverres som regel med bevegelser som involverer både rygg og armer, som bøyer seg over, vridning, og nådde opp.
Nummenhet eller prikking

For noen tilfeller, folk vil ikke ha noen smerter i det hele tatt, men vil i stedet ha nummenhet eller prikking en av armene.
Andre symptomer

Andre, kan mindre vanlige symptomer på platen degenerasjon inkluderer problemer svelge, svimmelhet, og hevelse i kjertler i nakken.

helse

· Gå ned i vekt med riktig ernæring 
· Hvordan bli kvitt Big welting Zits 
· Fakta om Residential behandling for barn 
· Symptomer på hjernemetastaser Fra Breast Cancer 
· Hvordan fjerne mugg fra Nuts 
· Støtte Deaktivere panikkanfall 
· Hva er trygt å drikke med syre reflux? 
· Effekter av en tannpine 
· Tips om å overvinne en frykt for offentlige taler 
· Foods å unngå når Føler trøtt hele tiden