Slik håndterer Gastroparesis

Gastroparesis er en tilstand der musklene i magen ikke fungerer ordentlig. Dette fører til magen ikke å tømmes fullstendig, og fører til ubehagelige symptomer som kvalme og oppkast. Gastroparesis hindrer også fordøyelsen og gjør kontrollere blodsukkeret vanskelig. Lære å håndtere Gastroparesis vil forbedre din helse og velvære. Du trenger
Tid informasjon
Medisinering (valgfritt)
Glukose skjerm (for diabetikere)
Supplements
Support
Lege
Vis flere instruksjoner
Slik håndterer Gastroparesis
en

Det viktigste du kan gjøre for å administrere Gastroparesis er å kontrollere blodsukkeret ditt. Holde blodsukkeret i riktig område vil holde Gastroparesis fra å bli verre.
2

Sammen med å holde blodsukkeret under kontroll, bør du også spise mindre hyppigere måltider i løpet av dagen. Mindre måltider er lettere for magen å fordøye, og vil ikke forlate deg med altfor full følelse masse gastroparese lider tåle.
3

Du bør spise lav-fiber, lav- fett mat for dine små måltider. Fiber og fett tregere fordøyelse. Hvis du har Gastroparesis magen er allerede tømt for sakte, derfor trenger du ikke ønsker å legge til problemet. Lav-fiber og lav-fett matvarer vil gå gjennom systemet mye raskere og hjelpe til med fordøyelsen.
4

Pass på å drikke mye vann og ta flytende kosttilskudd. Dårlig fordøyelse og oppkast kan føre til at du blir dehydrert og føre til at kroppen ikke absorbere næringsstoffer som den trenger. Når du har en heia tilstand som Gastroparesis tilstrekkelig vitamin og mineraler er avgjørende for din generelle velvære.
5 p Hvis din Gastroparesis utvikler seg kan det hende at du må puré din mat eller spise det meste supper og flytende måltid kosttilskudd. Når selv most og flytende matvarer bare ikke vil gå ned du må kanskje bruke en sonde.
6 p Det finnes også medisiner som hjelper hvis du ikke kan bruke kosttilskudd endringer kontrollere symptomer på Gastroparesis. Medisiner hjelpe kontroll kvalme og mage sammentrekninger, men de har bivirkninger som bør tas i betraktning.
7 p Det er nye ideer testes for å behandle Gastroparesis som er lovende. Forhåpentligvis vil de oppheve nødvendigheten for medikamenter som har alvorlige bivirkninger. Inntil da hvis Gastroparesis ikke kan kontrolleres så kan du vurdere kirurgi. Operasjonen virker ved å omgå den nedre del av magen. Det er risikabelt og har komplikasjoner skjønt så brukes bare som en siste utvei!

helse

· Weekly Workout Plan 
· Hvor mye kosttilskudd kolesterol bør du spise hver dag? 
· Hvordan fikse et alkoholproblem 
· Hvordan overvåke hjertefrekvens manuelt 
· Slik unngår du at Hodelus Infestation 
· Betydningen av høye triglyserider 
· Hvordan behandle symptomer på Restless Legs Syndrome med naturlig hjemme rettsm…
· Vil The Tony Horton Workout passe deg? 
· Hvordan få en Medicare Prisliste for leger 
· Hvordan slutte å røyke uten å få vekt