Typer av HIV Behandling

HIV-behandling i 2009 ser mye annerledes enn den gjorde selv fem eller ti år siden. Mens vi ser ut til å være noe nærmere en kur for AIDS, endringer i måten vi behandler pasienter og nye legemidler har pustet nytt liv, bokstavelig talt, i håp for den infiserte. Disse nye medisiner er mer kraftfull, slik at de kan tas sjeldnere, og de fortsatt produserer færre bivirkninger enn medisiner i går. På den annen side er det viktig å forstå at infiserte pasienter bør ta sine behandlingstilbud alvor og forstår at mange med viruset kan gå opp til 10 år uten medisiner og likevel aldri se symptomene. Behovet for medisinering

De smittet med hiv må rådføre seg med sin lege for å finne ut hva, om noen medisiner vil være riktig for dem. Legen din vil avgjøre dette ved å ta blodprøver, som vil vise et par ting. En vil blodprøve viser pasientens virusmengde - med andre ord, hvor mye av viruset er i blodet. To, vil testen viser et T-celletall, som er en test av immunsystemet. Basert på disse resultatene, vil et klarere bilde dukke opp om pasientens behov for behandling.
HIV medisiner

I USA er det spesifikke retningslinjer for leger å følge når det gjelder behandling av HIV på den mest effektive måten mulig. Dette vil omfatte starter pasienten på en diett av narkotika, som ofte inkluderer Reyataz, Lexiva eller Kaletra, mange ganger kombinert med en booster som Sustiva. Det finnes flere medisiner og kombinasjoner på "anbefales ikke"-listen på grunn av forskning forsøk eller rett og slett en bedre løsning å ha kommet langs siden stoffet ble mye brukt.
Drug Kombinasjoner

HIV-behandling i det 21. århundre får mye av sin effektivitet og kraft fra kombinasjoner av legemidler, ment til å arbeide med hverandre for å gi best mulig resultater. For eksempel vil en pasient begynner medisinsk terapi ofte bli gitt en kombinasjon av to NRTI og en protease-inhibitor. Noen av disse stoffene er nå slått sammen til ett medikament, senke bivirkninger og minske belastningen på pasienten.
Endre terapier

Leger behandling av HIV titt på utviklingen av pasientenes behandling behov i form av en front-line terapi og en andre-linje behandling. Ser på det på denne måten er nødvendig på grunn av innholdet av HIV, og dens evne til å forvandle og bli resistente mot dagens medisiner. Legen fortsetter å overvåke blod arbeid, og hvis hun finner medisiner ikke fungerer, vil hun flytte til et nytt sett av narkotika i håp om fortsatt behandling med hell.
HIV hos barn

Antiretrovirale terapi er den rekkefølgen av dagen når det gjelder behandling av barn med HIV-viruset. Disse stoffene bidra til å redusere forekomst av sykdom og til og med dødsfall hos barn med sykdommen, akkurat som de gjør i sine voksne kolleger. Det har vært enorm suksesshistorier i HIV-tunge områder som Brasil og Kenya, der barn på komplette ARV behandlinger opplevd enormt positive overlevelse i forhold til gjennomsnittet.

helse

· Spør en online lege for hjelp 
· Anti aldring og 16 Easy Anti Aging Tips for å se yngre 
· Virkningene av Teenage overstadig drikking 
· Hvordan få High Anxiety Out 
· Best Vitamin for tynt hår 
· Genetikk Testing for Restless Leg Syndrome 
· Hva er den beste måten å miste Abdominal vekt 
· Helsemessige fordeler av en Low Carb Diet 
· Hvordan å rense blodårene dine 
· Mer-hår: Hvor kjøpe Håravfall produkter