Emergency Crash Cart Sjekkliste

Når tragedien rammer og liv er i fare, medisinske fagfolk arbeider utrettelig for å holde de som er i en tilstand av krise i live. For å gjøre dette enklere, er krasj vognene holdt i nærheten for å sikre en nødvendig utstyr er innen rekkevidde, og alle anstrengelser kan gjøres for å hjelpe de i nød. Deler av utstyr og medisiner kan vanligvis finnes i hver crash cart, slik som de elementene som er oppført ved UC Davis senter Standard Crash Cart nettside. Crash Cart Topp

Først og fremst vil en sjekkliste med kode blå ark ligge på toppen av vognen. En defibrillator vil også være på toppen av vognen, sammen med flerfunksjons eller et statistisk elektrodene, for å bli brukt i forbindelse med defibrillatoren. Til slutt vil en beholder for farlig gods være plassert på toppen eller siden av krasj cart, sammen med oksygen og ambu-poser.
Øverste skuffen

toppen skuff vil inneholde en rekke medisiner som vanligvis brukes under livreddende situasjoner, sammen med alkohol pads og aktuell muntlig bedøvelse. Disse legemidlene vil trolig inkludere, men er ikke begrenset til druesukker, vasopressin, natriumbikarbonat, lidokain, atropin sulfate, adrenalin, dopamin og natriumklorid.
Second Drawer
< p> Elementer som ligger i den andre skuffen er blodtrykket cuff, en CO2 detektor og voksne intubasjon forsyninger som endotrakealtuber, et laryngoskop håndtak, magil tang, diverse laryngoskop blader, nasofaryngealt Airways (NPA) og orofaryngeal luftveiene (OPAer).
tredje og fjerde Skuffer

tredje og fjerde skuffer er der de pediatriske forsyninger er plassert. Den tredje skuff inneholder pediatriske intubasjon forsyninger sammenfaller med de som brukes for voksne. I tillegg inneholder denne skuff en blodtrykket cuff, sugekateteret kits, IV arm band, sommerfugler, PIVs, sikring system, beskyttende dressing og spinal nåler. Den fjerde skuff inneholder mange av de medisiner også holdt for voksne, i mindre doser, samt spedbarnsernæring rør, EKG elektroder og navle fartøy katetre.
Femte, sjette og syvende Skuffer

femte og sjette skuffer på crash cart vil inneholde IV forsyninger som intravenøse katetre og rekvisita for tegning blod for eksempel ulike størrelser sprøyter, lab prøverør, tape og tourniquets. Den sjette skuff inneholder ytterligere IV forsyninger, inkludert tubing, IV-løsninger og betadine. Det vil også være et sentralt venekateter kit. Den syvende skuff inneholder diverse forsyninger som hansker, kirurgiske suturer og voksne og pediatriske Cutdown skuffer.

helse

· Er kullsyreholdig vann dårlig for tennene? ​​
· Hvordan lese en MRI 
· Hva er et godt kosthold for kreftpasienter 
· African American Mann Health Issues 
· Hvordan du ut om du trenger AA 
· Hvordan identifisere Bradykinesi 
· Årsakene til at amerikanere ikke har råd Health Insurance 
· Hvordan håndtere depresjon Mens Møtende College 
· Hvordan få hvitere tenner hjemme 
· Er raskt vekttap programmer veldig gunstig?