Forskjellen mellom Hospice & Palliative Care

Hospice og palliativ omsorg begge tilbyr medmenneskelig omsorg til pasienter med alvorlige sykdommer, men de er ikke utskiftbare. Palliativ er alltid en del av hospice omsorg, men palliativ omsorg er også en egen spesialitet. Definisjoner

Palliasjon fokuserer på å lindre symptomer assosiert med pasientens tilstand, for eksempel smerte, kvalme og forstoppelse. Hospice har en helhetlig tilnærming og omhandler pasientens fysiske, følelsesmessige og åndelige behov.
Timing

Hospice er reservert for dødssyke pasienter når behandling ikke lenger er kurativ. Pasientene kan motta palliativ omsorg, mens de fortsetter å gjennomgå aktiv behandling for sin tilstand.
Behandling

Mens i hospice, pasienter får medisiner som er nødvendige for å lindre smerte og andre symptomer, men de ikke får behandling for sin tilstand. Pasienter kan fortsette å motta regelmessig behandling mens du mottar palliativ omsorg.
Prognose

Pasienter inn hospice når de har en levetid på seks måneder eller mindre. Pasienter med alvorlige sykdommer kan få lindrende behandling til enhver tid, uavhengig av prognosen sin, ifølge American Cancer Society.
Emosjonell Care

Palliasjon fokuserer på å gjøre pasienten komfortabel. Hospice, som en del av å behandle hele pasienten, tilbyr også mental helse og åndelig veiledning. Hospice tilbyr også rådgivning og begravelsesbyråer for familiemedlemmer.

helse

· Alkohol Relapse Prevention Plan 
· Vekttap effekter på blodkar 
· Har genital herpes? Hvordan fortelle om du har blitt infisert 
· Hvordan Maksimer resultater med Atkins 
· Om Cider Liver Cleansing 
· Hvordan få mer ut av Sleep 
· Slik Stop Smoking Med Akupressur 
· Bivirkninger av Benazepril 
· Hva å spise hvis du har Crohns sykdom 
· Boot Camp: The Best Fitness Program For Kids