Aldring Foreldre

Når foreldre alder, er det en av de vanskeligste og mest utfordrende tider i livet. Plutselig, de omsorgsfulle personer som tok vare på barna sine i mange år har behov for sine egne barn. Det er en veldig vanskelig overgang for alle. De fleste familier ikke engang diskutere hva som bør gjøres i denne situasjonen, og er uforberedt på de endringene som raskt finner sted. Barna plutselig står overfor mange beslutninger og ikke vet hvilken vei du skal svinge. Forberedelse er svært viktig. Planlegging på forhånd for denne gang er best for foreldre og omsorgspersoner. Selv om det er et veldig vanskelig tema å møte, er det best å gjøre det. Her er noen ting å tenke på. Forebygging /løsning

Når begynte foreldrene dine begynner å se gammel? Det virker som i går at du var på skolen, og de var så unge. Du plutselig innser at tiden kommer at du trenger å ta noen avgjørelser. Uansett hvor vanskelig det er, må du først setter deg ned med foreldrene dine og se om de har gjort noen planer for fremtiden. Mange foreldre ønsker ikke å belaste sine barn, og de har derfor bestemt seg for hva de vil gjøre når de blir for syk eller skrøpelig til å leve på egenhånd. Hvis de ikke har gjort noen beslutninger, alle søsken og foreldre trenger å sitte ned for en familie diskusjon. På denne måten vet alle hva du kan forvente og hva hver enkelt persons ansvar vil være. En av de viktigste spørsmålene i denne situasjonen er når brødre og søstre ikke er enige om hva som bør gjøres. Ved å ha denne familien møtet, vil det bidra til å løse noen av disse problemene som well.Some spørsmål å spørre: Vil foreldrene bor sammen med et av barna eller en assistert-levende anlegg? Har de ønsker å leve i samme by eller flytte til et annet sted? Har de betalt for noen langsiktig omsorg forsikring? Hva fond satte de har til side for å forberede seg på dette tidspunktet i livet deres, eller vil salget av deres hjem brukes? Har de møtt med en advokat og skrevet opp de nødvendige papirene at barna vil trenge i tilfelle av en alvorlig sykdom? Dette er vanskelige spørsmål, men de må bli møtt.
Time Frame

Når bør du være mest bekymret for foreldrene dine? Hvilke tegn vil fortelle deg at det er på tide å begynne å gjøre endringer i dine foreldres situasjon? Se på sine matvaner. Sjekk deres kjøleskap og skap for å se om de har vært og handlet regelmessig. Er de å miste vekt? Det kan være en svært talende tegn. Det kan tyde på at din mor eller far har et helseproblem, for eksempel depresjon, demens eller underernæring. Legger du merke til en endring i generelle holdningen? Snakk med foreldrene dine om å se en lege. Se om du kan hjelpe dem med shopping eller matlaging. Er foreldrene dine trygge i sine hjem? Er du bekymret for dem klatring i trapper, ta vare på gården, den er varm nok, holde opp med rengjøring? Noen store endringer i måten de tar vare på huset kan bety at det er et problem eller en potensiell en. Vær oppmerksom på tilgjengelighet, og når det er nødvendig å enten gjøre endringer i sine hjem eller flytte til et annet sted.
Misforståelser

Tap av hukommelse kommer med aldring, så ikke umiddelbart være bekymret for at det er et problem med demens eller Alzheimers. Du bør være mer opptatt av depresjon og underernæring. Depresjon er svært vanlig hos eldre. Rundt 20 prosent av eldre individer, to ganger så mange av dem som er yngre, bli deprimert. Bare halvparten av den aldrende med emosjonelle problemer får omsorg, og færre enn 3 prosent se en psykisk helse spesialist. Være oppmerksomme på endringer i sine normale personlig hygiene vaner, for eksempel bading, pusse tenner, gre håret og iført rene klær. Også se på dine foreldres humør, ble hun normalt i godt humør, men er hun nå vises trukket tilbake? Er han blitt humørsyk, mer sint enn vanlig eller mindre kommunikativ? Har de pleier å gå ut på tur eller andre aktiviteter, og nå bor hjemme? Hvis du ser noen av disse endringene, eller liknende varer, må du snakke med foreldrene dine. Hvis de ikke vil diskutere det, snakk med legen sin eller andre støttende person, for eksempel en nær venn eller religiøs leder. Depresjon kan lett bli hjulpet med medikamenter, og så snart som mulig. Det er også viktig å være klar over demens i en tidlig fase, så vel.
Hensyn

Ikke vent til siste minutt hvis foreldrene dine har besluttet å flytte ut av sine hjem og inn i senior boliger eller omsorgsboliger "når tiden er riktig." Det tar tid å få huset klart for salg og finne en kjøper, det er ofte ventelister for senior fasiliteter, og ofte noe skjer, slik ulykke eller sykdom, så det er lite tid til forberedelser. Det er nå mange ulike valg for seniorer, spesielt hvis de er fortsatt aktive og ta vare på seg selv. Det er leilighet, bolig og borettslag komplekser som er for eldre med nødvendig tilgjengelighet. Disse har ikke helsevesenet tilgjengelig. Det finnes også anlegg som har leiligheter for de som kan ta vare på seg selv, samt omsorgsboliger og sykehjem med medisinsk behandling på samme sted. Dette er nyttig i tilfelle en ulykke når dine foreldre kan trenge spesiell omsorg for en viss tid før retur til hans eller hennes leilighet. Det er også et sted hvor foreldre kan ha kontinuerlig omsorg som de gamle. Hvis du vet at foreldrene dine nærmer seg trenger et sykehjem, på grunn av skrøpelighet eller en fysisk eller psykisk helse behov, begynne å forske fasiliteter så snart som mulig. Igjen, det er ofte en venteliste for bedre boliger. Gjør din forskning veldig nøye. I noen stater, har sykehjemmet til å vise noen helsetjenester brudd eller juridiske problemer med beboere eller deres familier. Hvis du er interessert i et hjem, kan du besøke det på ulike tider av dagen og natten. Gå gjennom gangen og vise beboerne. Du ønsker å være sikker på at dette er det beste stedet for foreldrene dine.
Betydning

Iverksette tiltak umiddelbart for å forberede for dine foreldres aldring, selv om de er nå i beste velgående. Begynne å tegne opp en plan, og forstå deres behov for autonomi og kontroll over egne liv. Planen må ta ulike situasjoner. Være mer oppmerksomme på eventuelle endringer i foreldrenes humør eller aktiviteter eller fysiske evner. Hvis du bor et stykke unna, foreta flere telefonsamtaler og har noen i byen kontrollere dem mer regelmessig. Sjekk nøye hva foreldrene dine spiser og sørge for at de får nok væske. Gå gjennom deres hjem for å se om noe må endres for tiden, for eksempel et rekkverk på trappen eller håndtaket barer med badekar. Sørg for at de møter med en økonomisk og /eller juridisk rådgiver og en av barna er ansvarlig for økonomi og medisinske beslutninger basert på disse formelle avtaler. Begynn din forskning på hvilke typer ressurser og overnattingssteder er tilgjengelig i ditt område. Registrer deg for boliger i tilfelle det er nødvendig. Finne andre som er i en lignende situasjon som deg, eller som har gått gjennom disse omstendighetene, og kan dele sine erfaringer. Støttegrupper er enten oppført i papir eller med sosiale tjenester. Vær realistisk og forstå at, uansett hva, vil du nødt til å møte disse utfordringene. Det er bedre nå enn senere.

helse

· Micardis Medicine Informasjon 
· Skipping A, Going To BC & D Of anskaffelser 
· Om Snake Bites 
· Anestesilegen Assistant Job Description 
· Hvordan å få vekt når du har IBS 
· Hvordan ta et barns rektal temperatur 
· Enkel Vekt Lose Tips og hvordan du mister ekstra vekt naturlig 
· Hvordan å miste 10 pounds i Atkins dietten induksjon fase 
· Hvordan søke på Hjem helsetjenesten 
· Analyse av vanlig hud ekstrautstyr behandlinger i Dallas