Kontraindisert Yoga Poses

Den 5000 år gamle praksisen med yoga har et bredt spekter av helse og fitness fordeler. Noen ganger disse fordelene oppveies av risikofaktorer som gjør yoga mer sannsynlig å forårsake skade enn velvære. Yoga er trygt og effektivt for friske personer, men kan være kontraindisert for de med visse sykdommer og andre risikofaktorer. Kontraindisert yoga kan klassifiseres som poserer enten mekaniske eller fysiologiske risiko. Mekaniske Risks

Som enhver annen fysisk aktivitet, praktisere yoga innebærer risiko for muskel-og personskader. Denne typen skader har trukket muskler, forstuet ledd, brukket eller forstuet bein og alle andre skader i muskel eller skjelettsystemet og deres bindevev. Visse yoga bør unngås av personer med kroniske muskel-og skjelettplager, en historie med tilbakevendende skader, eller de som i dag behandle en akutt skade.
Mechanical Kontraindikasjoner

Poses involverer fremover fleksjon, eller bøye i hofter, uten støtte for overkroppen, slik som Gorilla, er kontraindisert for personer med problemer i rygg og ryggraden. Vekt-bærende positurer, for eksempel Plank, der noen kroppsvekt er støttet av armene, er kontraindisert for personer med overkroppen skader. Inversjon, som peker nedover Dog, er kontraindisert for personer med noen begrensning til armene, cervical spine eller skuldre.
Fysiologiske Risks

Yoga også medfører fare for å forstyrre kroppens normale interne operasjoner. Dette inkluderer normal pust, puls, fordøyelsen, og alle funksjonene til de indre organer. I de fleste friske individer risikoen oppveies av fordelene med yoga. Imidlertid er personer med kronisk sykdom eller tidligere tilbakevendende sykdommer eller tiden mottar medisinsk behandling av noe slag bør rådføre seg med lege før praktisere kontraindisert positurer.
Fysiologiske Kontraindikasjoner

Kundalini yoga og yoga pusteøvelser er kontraindisert for de med hjerte-og karsykdommer og glaukom, som normalt blodtrykk kan bli forstyrret. Yogamestrene vidt enig i at avanserte inversjon, for eksempel oppover Lotus, er kontraindisert under menstruasjon som de kan hemme den naturlige syklusen. Inversions også gi liten nytte til barn, for hvem de er kontraindisert gitt sin iboende risiko. Kundalini og inversjon er også kontraindisert under svangerskapet.

helse

· Hvordan Kill Bed Bugs med timian 
· Hvordan Strap en Knee 
· Hva er de viktigste symptomene på Walking lungebetennelse? 
· Acne årsaker, symptomer og naturlig behandling av akne og kviser 
· Mann urin spor infeksjon Symptomer 
· Hvordan få Dental dekning for Tannbleking 
· Hva er fordelene med Garnet Crystal? 
· Thyroid Problemer og behandling 
· Lær om Food Allergy Asthma 
· Baby Care - tøybleier