ADHD ikke-farmakologiske strategier for behandling

Legemidler som Ritalin og Adderall er velkjente alternativer for behandling av ADHD. Men det er mange ikke-farmakologiske metoder for å håndtere ADHD, som også er kjent som ADD og AD /HD. Pasienter kan arbeide med verktøy for selvhjelp som bøker og nettsteder til bedre dag-til-dag vaner, og med terapeuter for å endre tankemønstre. ADHD trenere kan også jobbe individuelt med pasienter for å håndtere problemer som kompliserer hverdagen til de med ADHD. Store livet forbedringer kan gjøres, selv uten populære medikamentelle behandlinger. Selvhjelp
p Det er mange bøker tilgjengelige som inkluderer konkrete strategier for å håndtere sin egen ADHD.

En av de mest kjente bøkene i området for å behandle ADHD, "Healing ADD "av Daniel Amen, antyder en rekke behandlinger, inkludert kosthold endringer, endre tankemønstre og arbeide med trenere, i tillegg til mer kjente medisinske alternativer. Andre nyttige bøker inkluderer "ADD-vennlige måter å Organiserte ditt liv" av Judith Kolberg og Kathleen Nadeau, og "Self-Coaching Workshop for Attention Deficit Disorder voksne" av Bonnie Mincu.

Mincu bok skisserer et program for å identifisere og selv-behandling av mange felles utfordringer til de med ADHD, blant annet oppmerksomhet problemer, iboende kaos og mangel på å følge med på prosjekter. Individualisert tilnærming opprettet av Mincu hjelper også leserne til å forbedre begrepene tid og tid-ledelse. Hennes hjemmeside, Trives med ADD, tilbyr tilleggsinformasjon for kunder og trenere.

CHADD, eller barn og voksne med Attention Deficit /Hyperactive Disorder, er også en nyttig ressurs for å lære om det grunnleggende om ADHD. Denne organisasjonen tilbyr en rekke ressurser om sykdommen i seg selv, tips for voksne, foreldre og barn, og aktuell forskning i bransjen.
Therapy
p Det er også terapeuter som jobber spesielt med voksne og /eller barn som har ADHD. Terapeuter kan hjelpe våre kunder å identifisere problemene i deres liv som er berørt av ADHD, spesielt plagsomme tankemønstre. I "Healing ADD," Amen beskrevet en metode for å endre negative tankemønstre som er naturlig for ADHD pasienter. Terapeuter kan hjelpe kundene til å ta negative tanke-og handlingsmønstre.

Terapeuter innenfor psykologi, sosialt arbeid og andre rådgivning felt kan spesialisere seg i å arbeide med klienter med ADHD. CHADD nettsted opprettholder et nettsted med navn på lokale ADHD grupper og rådgivere.
Coaching

Mange i bransjen også foreslå en-mot-én ADHD coaching for de som har råd og finne trenere. Mens terapeuter kan håndtere større saker av ADHD, kan trenerne gi mer spesifikke, personlig hjelp, som inkluderer noen ganger hjemmebesøk. Et par store nasjonale organisasjonene hjelpe tog livet trenere, og noen har spesifikk trening i organisering og /eller ADHD. The American Coaching Association tilbyr en registrering verktøy for trenere som spesialiserer seg på ADD.

helse

· Hvordan behandle en kjemisk forbrenning fra Hair Dye Toner 
· Pannikulitt på Face 
· Hvordan finne den rette Small Business Health Insurance 
· Natural Forstoppelse rettsmidler ide å bruke det 
· Om Distillers for Making Perfume 
· Hvordan Slapp av en mage 
· Hva er Karsinoid Disease 
· Pseudo-gikt årsaker 
· ADD Tegn og symptomer 
· Hvordan skiller Dental Care mellom barn og voksne?