Homeopatiske Allergy Relief

Ifølge Mayo Clinic, "allergi oppstår når immunsystemet reagerer på et fremmedlegeme som for eksempel pollen, bie gift eller kjæledyr dander." Personer som lider av allergi kan oppleve forskjellige reaksjoner i hele kroppen som elveblest, rennende nese, kløende hals og hud eller hevelse i ansikt og lepper. Kroppen frigjør antistoffer og histamin å bekjempe allergenet forårsaker irriterende bivirkninger. Behandling for allergi er vanligvis med medisiner som kan ha bivirkninger som tretthet, kvalme og svimmelhet. For de som ønsker et alternativ, det er homeopati. Ta til høyre Dose

Ta riktig dose for å få de riktige resultatene. Homeopati er bygget på den generelle regelen om at "likt kurerer likt". Tar i små doser av noe som ville føre til en allergisk reaksjon, kan hjelpe kroppen helbrede seg selv. Ta fleste homøopatiske midler etter 15 minutter av å spise eller drikke. Ikke spis eller drikk på nytt for en annen 15 minutter etter å ha tatt den første dosen. Tillat at tablettene oppløses under tungen langsomt. Ikke knus dem med tennene eller svelge med væske. Gjenta hver 2. time etter behov.
Velge riktig Remedy

Velg riktig middel for den spesifikke tilstanden som behandles. Det finnes tusenvis av ulike homøopatiske midler tilgjengelig for å behandle en myriade av sykdommer. Les etiketter for å forstå hvilke middel som passer for din tilstand. Hver etikett vil klart definere symptomene. Det finnes homøopatiske midler for matallergier, sesongmessige allergier, sinus allergier og så videre. Forskning middel som er anbefalt for din tilstand.
Få Konsultasjon

Snakk med legen din eller naturalist om homøopatiske midler for allergi. Gjør en avtale med både lege og en Homeopatiske for en konsultasjon. De fleste konsultasjoner er gratis, så du kan gå uten noen økonomisk forpliktelse. Skriv ned spørsmål du har for begge, og be dem med tillit. Sammenligne notater og forslag fra begge og se hvilken person du føler deg mer komfortabel med. Gi homøopatisk middel en prøve først, og se om det gjør susen for deg. Danne en handlingsplan med legen din, og be henne om å holde allergier under oppsyn for å se om hun merker noen bedring.

helse

· Holde tennene Deres Whitest 
· Kjøtt mørsalt for behandling av Wasp eller Spider Bites 
· Hvordan øke jernopptaket Uten Supplements 
· Puste behandlinger for lungeproblemer 
· Hva er behandlingen for Terminal kreft? 
· Hvordan behandle Nevritt & Neuralgia 
· Hvordan lage Vekttap Affirmasjoner 
· Naturlig Hypertensjon Cures-7 tips 
· Mistenkte matvarer matvarer som kan forårsake helseproblemer 
· Prostate Cancer Screening-Hva du trenger å vite