Fysioterapi Tiltak for Essential Tremors

Essential tremor er definert av National Institute of nevrologiske lidelser og hjerneslag (NINDS) som "en utilsiktet, noe rytmisk, muskelbevegelser som involverer to-og-fro bevegelser (svingninger) av en eller flere deler av kroppen. " Denne tilstand kan være relativt milde og viser ingen tegn på progresjon eller i mer alvorlige tilfeller kan spres sakte fra en side av legemet til den andre. Fysioterapi har vist seg nyttig for noen pasienter, særlig de med mildere symptomer. Behandling

Årsaken til essensiell tremor er ukjent, noe som betyr at det er ingen kur for denne lidelsen. Men ninds påpeker, er det en håndfull av tiltak som kan iverksettes for å redusere alvorlighetsgraden av tilstandens symptomer. Disse inkluderer bruk av slike medisiner som primidon, en krampestillende, og betablokkere liker propranolol. Fordi koffein og andre sentralstimulerende midler har en tendens til å utløse symptomene på essensiell tremor, minimere bruken av disse. Hvis tilstanden har påvirket resultatene av dagligdagse oppgaver, foreslår ninds at fysioterapi kan bidra til å forbedre muskel kontroll og koordinering.
Forebygge Falls

Neal Hermanowicz, MD, direktør for bevegelse lidelse tjenester ved University of California, Irvine, Medical Center, ser en begrenset rolle for fysioterapi i behandling av essensiell tremor. Han mener imidlertid at det kan være nyttig for pasienter som opplever problemer med balanse, noe som øker risikoen for potensielt skadelige faller. Hvis du eller en du er glad med essensiell tremor har problemer med balanse, foreslår Hermanowicz at du kontakter en fysioterapeut som er kjent med problemene med balanse og gange.

Andre inngrep

NeurologyChannel.com sier fysioterapi kan hjelpe deg å kontrollere skjelving i bena, armer, hender og bagasjerommet og også antyder at en logoped konsulteres hvis tremor symptomer forårsaker språkproblemer. MayoClinic.com bemerker at fysiske og ergoterapeuter noen ganger kan foreslå adaptive enheter som gjør det enklere å utføre dagligdagse oppgaver som dine tremor symptomer ellers kan gjøre vanskelig eller umulig. Eksempler på slike enheter inkluderer brede skrive redskaper som er lettere å gripe, til håndleddet vekter minimere skjelvinger i hender og underarmer, og tyngre plater, bestikk og glass.
En advarsel

International Essential Tremor Foundation (IETF) advarer om at essensielle tremor pasienter som har gjennomgått dyp hjernestimulering (DBS) kirurgi må være forsiktig for å unngå diatermi, en metode for å generere varme i vev med elektriske strømmer som er mye brukt av fysioterapeuter. "Varmen fra diatermi kan overføres til hjernen gjennom DBS elektrode resulterer i hjerneskade og sjelden død."

helse

· Hvordan øke Whole Grain Inntak for hjertet helse 
· Hvordan Koble en Base Chakra 
· Hjem rettsmidler for Sinus Hodepine 
· Life Cycle av Balantidium Coli 
· Symptomer på Mold Sykdom 
· Hvor å Endre hvis du har alltid vært Cranky i morgen 
· Hvorfor bruke Polanight For Teeth Whitening 
· Informasjon om Hives i Babies 
· Fat Loss Hvordan The Strip Det Fat System kan hjelpe med Fat Loss 
· Alternativer For Endelig Å få forstoppelse Relief