Midt Voksenlivet Fysisk Utvikling

I dag er gjennomsnittlig levealder for voksne er 77 år, men 100 år siden var det bare 51 ifølge en rapport fra National Vital Statistikk Office. I en alder av 51 er nå midt voksen alder, selv om dette varierer vanligvis 45-64. Selv om mange mennesker er opptatt i løpet av denne tiden av sitt liv med sin karriere, familie og forbereder pensjonisttilværelsen, er det viktig at de er klar over den fysiske utviklingen skjer i midten voksenlivet. Hørsel og syn

evnen til å høre høyfrekvente lyder forsvinner under midten voksen alder som de fleste begynner å gjenkjenne hørselstap rundt 40 år. Menn opplever dobbelt så mye hørselstap som kvinner i denne livsfase. Vision reduserer også for begge kjønn som deres evne til å fokusere avtar, og de trenger lysere lys å se.
Styrke og koordinasjon
p Som voksne passere gjennom midten voksenlivet sin styrke begynner å avta som noen av muskelmassen er erstattet med fett. Fleksibilitet minsker også, og reaksjonstiden individer i midten voksen alder synker også.
Seksualitet

Starten på midten voksenlivet ofte betyr slutten på en kvinnes evne til å bære children.They fortsette å gå gjennom overgangsalder i løpet av denne middelaldrende stadium i livet. Men fortsatt har evnen til å reprodusere selv om deres fruktbarhet synker i midten voksenlivet som de gamle.
Disease

Diabetes, hjertesykdom og kreft er bare noen av de vanligste sykdommer oppdaget under midten voksenlivet. Mens sjansene er disse sykdommene vært å bygge opp et individ gjennom hele livet, oppstår oppdagelsen og behandling av dem ofte når folk er i midten alder.
Fysisk Utseende

Endringene i fysisk utseende er noen av de mest bemerkelsesverdige deler til mange mennesker som de opplever midten voksenlivet fysiske utvikling. Håret begynner å bli grått eller hvitt som tenner fade fra hvit til gul. Vises flere rynker, spesielt i ansiktet, og huden begynner å sige.
Hensyn

Mens mennesker ikke kan stoppe aldringsprosessen alle sammen, er det noen ting at individer i denne livsfase kan gjøre for å bremse de fysiske utviklingen som skjer. Regelmessig mosjon, stretching og styrketrening kan bidra til å minimere tap av fleksibilitet, koordinasjon og styrke. Opprettholde regelmessige avtaler og filmvisninger av legen din kan varsle deg om potensielle helseproblemer som gir deg muligheten til å søke behandling tidlig og hindre ytterligere komplikasjoner og problemer.

helse

· PCOS Infertilitet Dietter 
· Hvordan Alzheimers sykdom kan påvirke hjernen 
· New Hope Medical Center: Alternative Cancer behandlinger 
· Hvordan fortelle om noen er Asleep 
· Hva er Herpes & Hvordan er det inngått? 
· 5 strategier for å slå RSI og Carpal Tunnel Syndrome
· Perimenopausal Symptomer 
· Hjem rette for Ear knitrende 
· Innlegg migrene Symptomer 
· Fuchsin Protocol