Kinesiske Baoding ball øvelser

kinesiske Baoding baller, også kjent som Ben Wah eller kinesisk øvelse baller, er et terapeutisk virkemiddel for å styrke og skape smidighet i hender, underarmer og fingre - og for å slappe av andre områder av kroppen. Baoding baller, som dateres tilbake til det kinesiske Ming-dynastiet, stimulere trykkpunkter i hendene, og gir dermed organer med de helsemessige fordelene av akupressur, i henhold til tradisjonell kinesisk medisinsk filosofi. Nybegynner Trening

Begynn med to små Baoding baller. Øv roterende ballene klokken rundt din indre håndflaten. Øke størrelsen på ballene når du er vant til å rotere de små om håndflatene uten clanking dem sammen. Når du er god til å rotere dem med klokka, bytt til en rotasjon mot. Roterende ballene med fingrene bøyer musklene i underarmene, fingre og hender, øker styrken i disse musklene. Du kan også øve knipe en ball mellom tommel, ring og peker fingre, og deretter kaste den i håndflaten på den andre siden.
Placement Øvelser

Placement øvelser innebære å plassere og rotere ballene over trykkpunkter på kroppen for å løse opp spenninger, smerter og stimulere til lymfeknuter. For eksempel kan plassering av ballene under fotbuen stimulere trykkpunkter der og hjelpe til med å behandle smerter relatert til plantar fasciitis. For å lindre nakkesmerter, kan en Baoding ball kastes over det punktet på baksiden av halsen der den møter skallen. Den masserende bevegelse involvert i disse plassering øvelser slapper av muskler og sener. Små Baoding baller kan også plasseres mellom fingrene for å styrke og massere dem.
Multiple Ball Øvelser

Avanserte øvelser forbedre fingerferdighet av fingrene og hendene og krever mer dyktighet fordi du legge til flere baller. Arbeide opp til å rotere så mange Baoding baller som du kan i hver hånd, både med og mot klokken. Mer utfordrende er å kombinere bruk av begge hender for å rotere flere baller. Som alle andre Baoding ball trening, krever dette en starter med et lite antall baller og jobbe seg opp til så mange du kan holde i begge hender.

helse

· Hvordan bruke Calorie Kontroll 
· Alternativer til Hornhinnen transplantasjoner 
· Den nye annonser Strategy Of LensCrafter 
· Hvordan stoppe gingivitt Naturligvis 
· Medfølgende EAP Vs . Stand Alone EAP 
· Ulcerøs kolitt Long-Term Effekter 
· Mighty Abs - En bedre måte å få dratt Abs med minst innsats 
· Hvordan er nematoder overførbare ? 
· Hvordan spise med Type II diabetes 
· Hvordan finner jeg en personlig trener?