Hormonell ubalanse rettsmidler

Hormonell ubalanse kan oppstå i hele ditt liv, som begynner i tenårene. Behandlinger for hormonell ubalanse rettsmidler inkluderer urte rettsmidler, homeopati og ayurveda. Lære om produktene er viktig, som er forståelse ingrediensene, bivirkninger og mulighetene for ulike langsiktige resultater. Menopause

Ayurveda urter for hormonelle ubalanser inkluderer ashok, Lodhra og shatavari. Hensikten er å bringe en balanse til ens kinetiske, termiske og potensielle energier. . Andre urte-løsninger inkluderer damiana, havre, bringebær blad og wild yam
Ufrivillig

For mannlige hormonelle ubalanser, tilbyr Ayurveda fire store urter: shilajit, ashwagandha, safran og kaunch beetj. De samme urter kvinner bruker for hormon ubalanser kan brukes av menn, for eksempel wild yam, klaseormedrue, damiana, havre og bringebær blad.
Menstruasjon

De mest foreskrevne homøopatiske midler for hormon ubalanser som følge av premenstruelt syndrom og vanskelig menstruasjon er Cocculus, Caulophyllum, Helonias dioica og potentialla anserine. For nervøsitet, utålmodighet og depresjon, bruk cimicifuga og hypericum perforatum.
Fødselsdepresjon

Homeopati tilbyr løsninger for de hormonelle ubalanser som oppstår med graviditet og fødsel. Noen forslag til løsninger inkluderer chamomilla, Cocculus indicus, svovel og Nux vomica. Urte-løsninger inkluderer kyske te bær og nattlysolje.
Kosttilskudd hensyn

Du må justere kostholdet. Økende omega fett, kalsium, magnesium og kalium gjennom kosttilskudd og mat valg er avgjørende.
Forsiktig

Før du tar noen rette, sørg for at du ikke har noen kjent allergi mot de urter. Homeopatiske midler har ingen kjente kontraindikasjoner. For noen plan påta deg, sørg for at du er fullt informert om det og hold deg til den.

helse

· Blåbær og Crohns sykdom 
· IRS retningslinjer og forskrifter for HSA kontoer 
· Partielle hysterektomi prosedyrer 
· Hva er Ankel senebetennelse? 
· Boot Camp Chino Hills bedre å Snack enn å bli Sorry 
· Low Fat hjertesykdom Diet 
· Hvordan beregne Midt-Cycle
· Hvordan du bytter fra mann til kvinne Bruke hormoner 
· Måter å komme seg fra Gambling Addiction 
· Hva er Progesteron ?